Dir.bg КаталогDir.bg Каталог
Каталог / Производство / Строителство

Подреди по: Дата | Азбучен ред | Брой хитове [1] 2 3 4  »   »»  
Ele ceramica by ELIS-GE
ЕЛИС-ГЕ е вносител на керамика и стоки за обзавеждане на баня (вани, душ кабини, санитарен фаянс, гранитогрес, фаянс, теракот, гранит и др).Фирмата работи с реномирани производители от Италия, Испания и Китай. Изключителен представител е на Teuco...
 BG   EN   EU   http://www.elis.bg   12226 посещения / 1998-03-26
Кулевпроект ООД
Офис мебели, шкафове. Палетни и рафтови стелажни системи за складове, архиви и библиотеки. Подвижни стелажи. Широка гама столове и маси. Официален представител на MAUSER, KUSCH+Co, AHREND, WANDALEX-FERALCO.
 BG   http://www.kulev.com   9539 посещения / 2003-09-23
Видима АД - Севлиево
Видима АД - Севлиево е смесено българско - американско сдружение с "Американ Стандарт Инк", САЩ. Предмет на дейност: производство и продажба на санитарна и промишлена арматура и друго обзавеждане за баня.
 BG   EN   http://www.vidima.bg   8455 посещения / 2001-04-04
Строителство с БГСтроител – каталог за строителство и строителни фирми
Всичко за строителство и строителни услуги. Ново строителство, архитектура, мебели, строителни материали. Оптимизиран портал за строителство и каталог за строителни фирми. Регистрация на строителни фирми, Новини на тема строителство.
 BG   http://www.bgstroitel.com   8416 посещения / 2005-11-01
Камини Колеви
Проектиране, производство и монтаж на камини, продажба на горивни камери за камини, аксесоари за камини, печки на твърдо гориво. Богат избор от модели. Разработка на цялостни системи за отопление с камина.
 BG   http://kaminikolevi.com   7125 посещения / 2003-03-08
Проектиране, изработка и монтаж на метални стълби
Проектиране, изработка и монтаж на метални стълби. Интериорни стълби за жилища и жилищни сгради. Външни евакуацинни стълби за административни сгради и хотели. Прави, вити, витлообразни стълби. Стъпала - метал, камък, дърво.
 BG   http://stylbi.dir.bg   GLOG   6919 посещения / 2007-08-08
Проектиране, строителство. Огради, стълби, парапети, козирки. Камини, барбекюта
"Милениум" ООД е фирма, дейността на която е свързана с комплексно проектиране, строителство, ремонти, изработване на метални огради, решетки, печки, барбекю, камини.
 BG   EN   http://milenium-bg.com   6372 посещения / 2004-05-17
"Минерали-М" ООД - Велинград фирма за мрамор, гранит, варовик, травертин, оникс
Обработка на мрамор гранит варовик травертин и оникс. Производство на камини, балустради, парапети, стъпала, настилки, каменни облицовки, мозайки, плотове, подпрозоречни, вази, шадравани, фонтани, надгробни паметници и други разнокаменни изделия
 BG   EN   http://www.minerali-m.com   5844 посещения / 2000-12-29
Братя Градеви - качествени PVC и алуминиеви дограми
Производители на качествени PVC и алуминиеви дограми предлагат голямо разнообразие от профили, стъклопакети и обков, осигуряват качествен монтаж, гаранционно обслужване и сервиз.
 BG   http://www.gradevi.net   5833 посещения / 2003-12-01
ЕТ``ГЕОТОН``- Бургас
Производство на над 50 вида бетонови и пресобетонови изделия, тротоарни плочи,коминни тела,тухли,улеи,колове,декоративни блокчета,декоративни тротоарни плочи и мн.др.
 BG   http://www.geoton.com   5575 посещения / 2000-02-20
[1] 2 3 4  »   »»  


за реклама | обратна връзка | потребителско споразумение | добави сайт | какво ново | Мобилна версия
Copyright © 2020 Dir.bg. All rights reserved.