Пилешките пържоли с майонезено-горчичен сос са лесно и бързо ястие, което ще…
Днес в рубриката "Вкусни изкушения" съм ви приготвила рецепта за печено агнешко.…
Днес в рубриката "Вкусни изкушения" съм ви подготвила празнична рецепта за основно…
Започна сезонът на аспержите, който трае едва няколко седмици. Освен да се насладите на свежия им вкус, не забравяйте, че…
За трапезата тази вечер имаме приятна изненада - салата от зелен фасул. Към нея ще добавим нещо нетрадиционно за нашата…
Какво ще кажете да обърнем внимание на салатата, а не на основното? Тя може лесно да бъде прекрасен заместител, особено…
Орзото е вид паста, която доста прилича на ориз. Тя може да бъде приготвена и като паста, и като ориз.…
Ден преди Великден искам да ви поднеса нещо сладко за душата и опияняващо алкохолно за сетивата. Рецептата е на майстор сладкар Шеф Manfred Bacher. Преди две седмици ви препоръчах така…
Всеки има своя любима и изпитана рецепта за козунак. Всяка година правя различни видове, с различни пълнежи и форми. Този вариант много ми харесва, класически е и никога не омръзва.…
В навечерието на Великден "Вкусноландия" ни предлага да си направим този сладък хляб с неустоим шоколадов пълнеж, който може да замесите с помощта на миксер или хлебопекарна и да спести…
Колкото и различни рецепти да имаме за козунака, никога няма да бъдат достатъчни. Всеки път искаме да сме оригинални и малко по-различни, при приготвянето му, а сега е най-подходящото време…
Остават ли ви неизядени банани, които бавно почерняват, а вие се чудите…
Невероятно вкусно, само с четири съставки. Напълно подходящо за сезона с пълно…
Затопли се и сезонът на ягодите дойде. Ароматът им, знаете, е божествен.…
Sign in to your account