Dir.bg КаталогDir.bg Каталог
Каталог / Образование и наука / Обучение, курсове

Подреди по: Дата | Азбучен ред | Брой хитове [1] 2 3 4  »   »»  
Безплатен кариерен тест
Кариерното ориентиране е предпоставка за щастлив живот и достигане на експертно ниво в областта. Системата на Myfuture.bg предоставя инструменти за безплатно кариерно ориентиране, чрез пълноценни кариерни тестове и насочване към образователни...
 BG   https://myfuture.bg/   2 посещения / 2019-11-04
Вашият 3D свят!
3Dsolid.eu е специализирано издание за образование и актуални новини създадено от специалисти в сферата на инженериг и CAD моделиране. Описани са всички аспекти от създаване на 3D детайл, 2D чертеж до 3D принтиране в CAD среда SolidWorks.
 BG   https://www.3dsolid.eu/   ESHOP   1 посещения / 2019-10-25
Академия Стрентън – бизнес обучения и курсове по лидерство, мениджмънт, финанси
Академия Стрентън предлага бизнес обучения и бизнес курсове по лидерство, мениджмънт, финансов анализ, подбор на персонал, продажби, маркетинг, презентации, изработка на сайт и уеб дизайн - София.
 BG   EN   https://st-strenton.com/   1 посещения / 2019-10-16
Център Менталика
Център Менталика предлага дейности и обучения за деца, като ментална аритметика, английски език, програмиране и групи за развитие на емоционална интелигентност.
 BG   https://mentalika.com/   4 посещения / 2019-10-04
Езикова школа Омега
Езикова школа Омега предлага курсове по английски, немски, френски, испански, италиански, руски език, както и български за чужденци. Може да се обучавате в група или индивидуално, на място или оналайн. Предлагаме обучения за деца, възрастни и за...
 BG   EN   https://omegals.bg/   7 посещения / 2019-09-12
Уроци и учители
Частни уроци и учители по: математика, български език и литература / БЕЛ, биология, химия, английски, немски и испански език. Курсове в: София, Пловдив, Варна, Бургас, Сливен и Ямбол. Уроци за ученици в: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 и 12 клас.
 BG   https://kursovezavseki.com   7 посещения / 2019-09-05
Еврика - английски език за деца и възрастни
Езикова школа Еврика предлага групово и индивидуално обучение по английски език. Школата се намира в ж.к.Люлин и е удобно разположена за живущите в квартала и съседните Гевгелийски, Модерно предградие и Филиповци.
 BG   http://sites.google.com/site/ame...   11 посещения / 2019-09-02
Курсове по общ английски език в София от Tower English School
Tower English School предлага на своите курсисти едни от най-съвременните и ефективни програми за изучаване на английски език. Идеална локация в центъра на София. Намерете ни на ул. Граф Игнатиев, между пл. Славейков и пл. Гарибалди.
 BG   http://www.towerenglishschool.com   13 посещения / 2019-08-21
Езикова Школа Логос София
Езикова Школа Логос град София е образователен център с над 14 годишен опит в преподаването на немски. Подготовка за тест ДАФ и ДСД за напреднали и начинаещи.
 BG   http://logos-bulgaria.com   6 посещения / 2019-07-02
IТ на български език
Основната тема на този блог е IT, като не просто IT a IT на български език. Теми: програмирането, компютърни мрежи (C, C++, Python, Cisco и др.)
 BG   http://http://bgit.info/   25 посещения / 2019-06-28
[1] 2 3 4  »   »»  


за реклама | обратна връзка | потребителско споразумение | добави сайт | какво ново | Мобилна версия
Copyright © 2019 Dir.bg. All rights reserved.