Dir.bg КаталогDir.bg Каталог
Каталог / Какво ново   Регистрирани: 22 Сайта - за 19.01.2018

Зъболекар варна д-р Молдованов
С нашия индивидуален подход и съвременни методи ще оправдаем Вашите високи очаквания. С удоволствие ще Ви помогнем и след обстоен преглед ще изготвим план на лечение, съобразен с Вашите финансови възможности.
 BG   /Здравеопазване/Стоматология   NEW   4 посещения 19.01.18
Естетична стоматология
Уеб сайт за естетична стоматология. Дентална фотография. Цирконий. Фасети. Имплантати. Брекети. Корони и мостове. Естетично протезиране. Керамични корони. Металокерамика. Дигитален дизайн на усмивката. Клиника на световно ниво. д-р Николай Николов.
 BG   /Здравеопазване/Стоматология   NEW   6 посещения 19.01.18
Супер сайт по И.Т.
Супер сайт по И.Т. Софтуер, операционни системи, Windows, Ubuntu, Linux, Mac OS.
 BG   /Компютри/Софтуер   NEW   6 посещения 19.01.18
Архитектура и проектиране Art New Vision
Арт Ню Вижън предлага услуги в сфератана на проектиране и архитектура, в град София. Архитектура на бизнес сграда, проектиране на сграда, проектиране на офис сграда, проектиране на хотел, архитектура на хотел, проектиране на обществени сгради.
 BG   /Недвижими имоти/Архитектура   NEW   5 посещения 19.01.18
Парк хотел Ямбол
Хотелът е едно чудесно място за престой по време на командировка, бизнес срещи или ако имате нужда от няколко дни прекарани далеч от сивотата на големите градове, в една приятна и спокойна обстановка.
 BG   EN   /Туризъм и пътувания/Хотели   NEW   3 посещения 19.01.18
Мен Сервиз
Фирма Мен-Сервиз ООД е оторизирана сервизна фирма, която се грижи за доброто функциониране на Вашия бизнес! Ние предлагаме продажба и сервиз на касови апарати, системи и оборудване за ведомствени бензиностанции.
 BG   /Търговия/Електроуреди   NEW   2 посещения 19.01.18
Про Китчън ООД
Продажба и сервиз на професионално кухненско оборудване
 BG   /Търговия/Други   NEW   2 посещения 19.01.18
Ишу - сила и стил
Онлайн магазин за дрехи. Но дрехите са необикновени, те са уникални и висококачествени. Целта ни е да вдъхновяваме жените да показват стила и елегантността си. Нашите клиенти са елегантни и самоуверени, горди от себе си.
 /Търговия/Други   NEW   3 посещения 19.01.18
Oukitel - качествени и достъпни телефони
Качествени и достъпни смартфони Oukitel. Цени от вносител. Смартфони с най-мощните батерии на пазара. Топ модели: Oukitel K10000, Oukitel K10000 PRO, Oukitel K10000 MAX, Oukitel K6000 PRO, Oukitel K6000 PLUS, Oukitel MIX 2, Oukitel K3, Oukitel K6.
 /Търговия/Електроника   NEW   3 посещения 19.01.18
Цветарник. БГ
Цветарски магазин и градински център. Предлага голямо разнообразие от сезонни разсади и многогодишни цветя за градината.
 BG   /Търговия/Подаръци, сувенири   NEW   2 посещения 19.01.18
iMuscle е първият SARMS магазин в България
iMuscle е първият SARMS магазин в България ligandrol, cardarine, ostarine, andarine, ibutamoren, s4, mk-677, mk-2866, gw501516, lgd-4033
 BG   /Търговия/Спортни стоки   NEW   4 посещения 19.01.18
Асера
За цялостното изпълнение на Вашия екстериор предлагаме: геодезическо заснемане; 3D проект / визуализация; настилки от бетон, клинкер и естествен камък; иновативни отводнителни системи; стени и огради от габиони;
 BG   /Търговия/Строителство   NEW   2 посещения 19.01.18
Домоуправител
Провежда общите събрания, според Закона за управление на етажната собственост и води протокола от тях. Регистрира Етажната собственост в районното кметство. Изготвя правилник за вътрешния ред в етажната собственост. Води домовата книга.
 BG   /Услуги/Други   NEW   2 посещения 19.01.18
Отпушване на канали, видео диагностика - Варна
Отпушване на канали и водостоци, изграждане на канали във Варна.
 BG   /Услуги/Други   NEW   4 посещения 19.01.18
Текстове на песни и преводи, изпълнители, музика
Текстове на песни, информация за изпълнители, композитори, музикални новини и всичко друго интересно около света на музиката.
 BG   EN   /Хоби и развлечения/Други   NEW   3 посещения 19.01.18
Слънчеви очила намаление
Онлайн магазин за евтини реплика слънчеви очила. Богат избор от мъжки и дамски намалени слънчеви очила. Постоянни, промоции и най-ниски цени. Изберете от нашия каталог очила за мъже и жени, очила за шофиране, ски, планина, море и много други.
 BG   /Търговия/Оптика   NEW   3 посещения 19.01.18
Проект за насърчаване на трансграничната заетост в региона България и Румъния
Целта на проекта е да улесни възможностите за заетост и трудовата мобилност в трансграничния регион посредством цялостен подход, който свързва местната публична администрация с частния бизнес и отделните граждани от двата региона България и Румъния.
 BG   /Блогове/Работа   NEW   3 посещения 19.01.18
Всичко от света на подаръците
Блог с чудесни идеи, съвети и "направи си сам" за подаръци. Всичко за празниците - Рожден ден, Имен ден, Св. Валентин, Годишнина, Сватба, Кръщене, Дипломиране, Коледа и др.
 BG   /Блогове/Хоби   NEW   4 посещения 19.01.18
Агенция за недвижими имоти
Агенция за недвижими имоти извършва покупко-продажба на всички видове имоти. Извършваме - продажба на недвижими имоти, безплатни консултации, изготвяне на всички документи за сделки с имоти, експресни оценки на имоти, подпомагане за теглене на...
 BG   /Недвижими имоти/Частни оферти   NEW   9 посещения 19.01.18
Авторски фотографии и ръчно изработени декорации
Авторски фотографии и ръчно изработени декорации за всеки дом. Красиви, качествени и достъпни авторски фотографии за всеки дом! Качествени ръчно изработени декорации подходящи за дома или за подарък
 BG   /Търговия/Стоки за дома   NEW   2 посещения 19.01.18
1 2 Следваща »


за реклама | обратна връзка | потребителско споразумение | добави сайт | какво ново | Мобилна версия
Copyright © 2018 Dir.bg. All rights reserved.