Dir.bg КаталогDir.bg Каталог
Каталог / Търговия / Машини

Подреди по: Дата | Азбучен ред | Брой хитове [1] 2 3 4  »   »»  
Магазин за горска и градинска техника
Продажба на горска и градинска техника. Представител на Хускварна, Гардена и Рурис. Продажба и севиз на моторни триони /резачки/, тримери, моторни коси, храсторези, мотофрези, бензинови и електрически косачки, водни помпи, пръскачки, хидрофори.
 BG   EN   http://www.panovshop.bg   8 посещения / 2020-06-08
ЙОВ България - Инженерингови решения за вашия технологичен успех
ЙОВ България е инженерингова компания, която предлага най-съвременни технологични решения, сервиз и търговия с компоненти за нуждите на първоначално вграждане (OEM) и следпродажбено обслужване.
 BG   EN   https://www.iow.bg/   3 посещения / 2020-06-03
Магбор: индустриални преносими машини и оборудване за обратка на метал
Професионални магнитни бормашини, циркуляри за метал, машини за фаска и крайцване, машини за релси, лентоотрезни машини, оборудване и консумативи за тях, боркорони за метал за ръчно и машинно пробиване. Директен вносител, сервизно обслужване.
 BG   https://www.magbor.com   13 посещения / 2020-05-27
ЕР ЕС ТЕ – техника за вакуум и сгъстен въздух
„ЕР ЕС ТЕ“ e специализирана компания за продажба на първокласна техника за вакуум и сгъстен въздух. Предлагаме Ви професионална селекция на вакуум помпи, индустриални компресори, въздуходувки, изсушители и компресори за пневмо транспорт и...
 BG   https://rst-bg.com/bg/   2 посещения / 2020-04-27
Части за тримери, части за резачки
Онлайн магазин: части за тримери , части за резачки, пръскачки, месомелачки, резачки, тримери косачки. Разгледай и избери своя продукт сега!
 BG   http://toolbg.com   1 посещения / 2020-04-21
Магазин - Сервиз ЩИЛ Лом
Предлагаме ви нови оригинални продукти с марка STIHL ! Гаранционен и извън гаранционен сервиз ! Ние ви осигуряваме необходимите нови резервни части, консумативи и аксесоари за вашите уреди! Качествени продукти, качествено обслужване! Заповядайте
 BG   EN   https://evroservizb.eu   2 посещения / 2020-04-14
123 Машини
В 123mashini.com можете да публикувате продуктите си или да рекламирате дейността си с банер. Каталога съдържа 3 784 продукта и 0 фирми за оборудване и машини продажба на машини за промишлеността, строителството, за заведения, офиси и друго...
 BG   http://123mashini.com   0 посещения / 2020-04-09
Машини и индустриални съоръжения
Сайт за всякакви машини и съоръжения, превозни средства, промишлени машини за селско стопанство, машини за сладкарски изделия, машини за почистване, производствени машини, сортиращи машини, пречиствателни и още много други.
 BG   https://zonamashini.com   1 посещения / 2020-04-09
Машини БГ - Всички машини на едно място!
Mashini.BG е бързо развиващ се онлайн магазин разполагащ с богат асортимент от артикули на над 200 марки, част от които са Bosch, Sparky, Pramac, Makita, Raider, Dewalt, Metabo
 BG   https://www.mashini.bg   2 посещения / 2020-03-12
"Кем АС Инженеринг" ООД
Надеждни решения за всяка лаборатория от "Кем АС Инженеринг" ООД. Продажби на хроматографско, аналитично, лабораторно оборудване, софтуер, резервни части и консумативи. Сервиз. Разработване, валидиране и внедряване на аналитични методи. Обучения.
 BG   EN   http://chem-as.com/   4 посещения / 2020-02-11
[1] 2 3 4  »   »»  


за реклама | обратна връзка | потребителско споразумение | добави сайт | какво ново | Мобилна версия
Copyright © 2020 Dir.bg. All rights reserved.