Dir.bg КаталогDir.bg Каталог
Каталог / Търговия / Химикали, пластмаси

Подреди по: Дата | Азбучен ред | Брой хитове [1] 2 3 4  »   »»  
Онлайн магазин за ръчно изработени подаръци - Rosi Art
Rosi Art е бутиков онлайн магазин, който предлага ръчно изработени подаръци за най-различни случаи. При нас ще откриете множество, бижута, сувенири, чаши, бутилки и много други аксесоари, които са ръчно изработени и декорирани.
 BG   https://rosiart.bg/   ESHOP   6 посещения / 2020-05-01
Стоки на склад на много ниски цени
Разнообразие от неупотребявани суровини и материали от реномирани производители на ниски цени. Локализиране на микропукнатини по метода на акустичната емисия.
 BG   https://www.chemicals.bg/bg/   10 посещения / 2018-10-15
Мачекс ООД
Специализирани сме в дистрибуция на химически продукти, вещества с по-агресивен характер като солна, азотна, фосфорна и сярна киселини, натриева и калиева основи,готов наситен солен разтвор,таблетирана сол и дезинфектанти.
 BG   http://www.machex.eu/   16 посещения / 2017-08-09
Био магазин Зелен
Био храни и био козметка на най-добри цени. Живей Био е програма за лоялност, с която имате възможност да получавате отстъпки и подаръци като трупате точки, а също и да участвате в интересни томболи с награди.
 BG   http://zelen.bg   18 посещения / 2017-03-24
Онлайн магазин за хигиена
Почистващи препарати, хигиенни консумативи, дозатори. Дезинфектанти, дезинфекция, препарати за почистване. Уреди и аксесоари за стъкла.
 BG   http://hygiene.bg   29 посещения / 2016-08-19
ДЕА Трейд - Индустриално снабдяване
Индустриално снабдяване - металпластици, О-пръстени, технически гуми, инженерни пластмаси, безазбестови листи, високотемпературни изолации, компенсатори, промишлена арматура, набивки, транспортни ленти, нивопоказателни колонки.
 BG   EN   http://www.deatrade.eu   37 посещения / 2016-05-09
БГ КОЛОРС ООД Търговия и дистрибуция на полимерни суровини и мастербачи
Търговия и дистрибуция на полимерни суровини и мастербачи. Единствен официален представител за България на PLASTIKA KRITIS S.A., Гърция, един от най-големите европейски производители на мастербачи и селскостопански фолиа. Бърза доставка в България!
 BG   http://bgcolors.com   33 посещения / 2016-01-04
Дистрибуция на пластмасови материали
Търговия на поликарбонати, ПВЦ, полиестер, ко-полиестер, плексиглас, високоударен полистирол, разпенено ПВЦ, фолия, винили за ширикоформатен печат, винили за бризенти и тенти, алуминиеви композитни панели.
 BG   http://www.tuplex.bg   43 посещения / 2015-08-14
Онлайн магазин в който ще откриете всичко необходимо за Вашият басейн!
В онлайн магазина на Nola7 Вие ще откриете всичко необходимо за басейна, препарати, консумативи, помни, дезинфектанти както и много резерви части!
 BG   http://shop.nola7.com   29 посещения / 2015-08-11
Търговия с химия за бита
Дружеството е ангажирана в сферата на химикали за промишлеността. Сред промишлените химикали на фирмата са амониеви съединения, ацетон и много още като всички са почти 200 разновидности.
 BG   http://himsnab.eu/   55 посещения / 2015-07-06
[1] 2 3 4  »   »»  


за реклама | обратна връзка | потребителско споразумение | добави сайт | какво ново | Мобилна версия
Copyright © 2020 Dir.bg. All rights reserved.