Dir.bg КаталогDir.bg Каталог
Каталог / Услуги / Консултации

Подреди по: Дата | Азбучен ред | Брой хитове [1] 2 3 4  »   »»  
Психолог Благоевград | Христина Краева - Стоянова
Психолог – психотерапевт Христина Краева, предоставя професионални услуги по психодиагностика при тревожни разстройства, хранителни разстройства, фобийни състояния и др.
 BG   http://psyholog-blagoevgrad.com/   NEW   1 посещения / 2020-01-20
Спалк ЕООД
Подготовка за акредитация на медицински лаборатории; Консултиране; Разработване и внедряване на системи за управление; Преработване на системи за управление; Поддръжка и подобряване на системи за управление; Вътрешни одити; Одит на партньори и...
 BG   https://www.spalk.bg/   1 посещения / 2019-12-06
Софтуер за управление на продажбите СУПТО MISTRAL V3
Мистрал софтуер за управление на продажбите в търговските обекти отговаря напълно на изискванията, заложени в НАРЕДБА № Н-18 за регистриране и отчитане на продажби в търговските обекти чрез фискални устройства. Фирма Микросистеми е официален...
 BG   http://mikrosistemi.net/bg/produ...   3 посещения / 2019-11-22
Българският портал за коучинг услуги
Платформа за развитие на хора, екипи и организации. Всичко за коучинг професията на едно място - услуги, тенденции, обучения, събития, практикуващи експерти и др.
 BG   https://coach.bg   10 посещения / 2019-11-22
Правна кантора "Стойнев и партньори"
Кантората е специализирана в осигуряването на цялостно правно обслужване на корпоративни клиенти и е сред водещите специалисти в областта на конкурентното и енергийното право.
 BG   EN   https://stoynev-law.com   3 посещения / 2019-11-18
Danibio Consult - консултантска организация
Консултантска организация с висок професионализъм и опит в областта на разработването на проекти, анализи, програми и стратегии в областта на регионалното развитие, опазване на околната среда, борба с климатичните промени, организиране на обучения.
 BG   EN   http://danubioconsult.com/   7 посещения / 2019-11-11
Адвокатска кантора "Бориславова и Иванов"
"Бориславова и Иванов" е адвокатска кантора, предоставяща висококачествени правни услуги на национални и чуждестранни клиенти.
 BG   http://bi-lawfirm.com   5 посещения / 2019-11-08
GDPR Защита на личните данни
Ние предлагаме надеждно обслужване, коректност, гаранция и спокойствие за работа според изискванията на GDPR. Получавате независим специалист, който да следи за спазването на всички изработени политики, правила и процедури.
 BG   EN   http://zashtitanalichnitedanni.com/   8 посещения / 2019-10-25
Силата на седемте изкуства - Маги Пюскюлева
сайт за здраве хармония психология психотерапия арттерапия силата на изкуствата представени от психотерапевта арттерапевт художник Маги Пюскюлева лична страница услуги арттерапия ретрофото хранителни добавки квантов анализатор картини...
 BG   http://powerofsevenarts.com   9 посещения / 2019-10-21
Инвестиционно злато igold - Айголд ЕООД
Айголд ЕООД е нова българска компания за търговия с физическо инвестиционно злато. Лицензирана е от Министерството на икономиката, а основателят й е с дългогодишен опит в сферата на консултирането и продажбите на златни инвестиционни монети и...
 BG   https://igold.bg/   4 посещения / 2019-10-16
[1] 2 3 4  »   »»  


за реклама | обратна връзка | потребителско споразумение | добави сайт | какво ново | Мобилна версия
Copyright © 2020 Dir.bg. All rights reserved.