Dir.bg КаталогDir.bg Каталог
Каталог / Финанси
· Банки [65]
· Борса [65]
· Осигуряване [58]
· Финансови къщи [123]
· Други [459]


Финансови съвети, p2p кредити, лични финанси и спестяване
Блог за финансова култура, видове финансови и банкови институции според закона, p2p кредитиране като алтернатива на банковите и бързите кредити, управление на лични финанси и спестяване на пари. Съвети какво да гледаме при взимане на кредит.
 BG   http://p2pkrediti.com/   NEW   1 посещения / 24.02.20
Възстановяване на суми по надплатени бързи кредити
Много дружества за бързи кредити използват незаконосъобразни практики, като начисляват незаконну неустойки, такси или лихви. Всяко лице, което през последните години е теглило бърз кредит, може да получи обратно пари от дружествата за бърз кредит.
 BG   http://nadplatih.com   0 посещения / 18.02.20
Заведи дело, застраховане, финансови пазари, ипотечни кредити, ваканционни имоти
balabanchev.com е сайт за консултанска и посредническа дейност в областта на застраховане, правни казуси свързани със завеждане на съдебни дела, финансови пазари - фондови борси, ипотечно кредитиране, ваканционни имоти и RSY ( рафтинг, сейлинг,...
 BG   http://www.balabanchev.com    0 посещения / 18.02.20
Актуална информация за отпускане на кредити
Целта на topcash.bg е да предостави актуална и обективна информация за наличните бързи кредити на пазара. След като потребителите са запознати с условията на кредиторите, могат да вземат правилно решение при избора на бърз кредит.
 BG   https://topcash.bg   2 посещения / 13.02.20
Moneezy - сравни оферти за бързи кредити
На moneezy.com можете лесно и бързо да сравните оферти за бързи кредити - безплатно, изцяло онлайн и достъпно по всяко време. Намерете най-изгодния кредит още днес!
 BG   https://moneezy.com/bg/   3 посещения / 07.02.20
Връщане на лихви от бързи кредити
Ние съдействаме за връщане на надплатени лихви и такси от бързи кредити. Първоначално не се дължи никакво заплащане. Работим бързо, дискретно и професионално.
 BG   https://finback.bg   5 посещения / 24.01.20
CreditBroker - всички кредити и банки на едно място
Ние от Кредит Брокер специализираме кредитно посредничество и консултация при отпускане на ипотечни кредити, кредити за рефинансиране и потребителски кредити.
 BG   https://creditbroker.bg   6 посещения / 10.01.20
Счетоводни услуги - Дани Ангелова
Счетоводни услуги на малки и средни фирми, консултации по данъчно, трудово и осигурително законодателство. Гарантира се конфиденциалността на връзката с клиента.
 http://bgschetovoditel.net   9 посещения / 16.12.19
Finstart - Потребителски кредит срещу ипотека
Ипотечен кредит за физически лица срещу обезпечение с недвижим имот (апартамент, къща, земя и др.). С него може да рефинансирате всичките си кредити, като ги обедините в една месечна вноска; Изплаща се на равни месечни вноски за срок от 12 до 60...
 BG   https://finstart.bg   12 посещения / 18.10.19


за реклама | обратна връзка | потребителско споразумение | добави сайт | какво ново | Мобилна версия
Copyright © 2020 Dir.bg. All rights reserved.